SKOLE/HJEM-SAMARBEJDE

Skole/hjem-samarbejde er dækkende for:
  • Forældremøder
  • Skole/hjem-samtaler
  • Kommunikation i almindelighed mellem skole og hjem

​Skole og hjem er forpligtede på at indgå i dialog med hinanden.

Der afholdes mindst ét forældremøde i hvert skoleår og altid et møde inden efterårsferien med deltagelse af repræsentant for skolebestyrelsen, og der indkaldes til mødet med 3 ugers varsel. På dette møde aftales bl.a. kommunikation med hensyn til indhold, hyppighed form m.m.

Der holdes skole/hjem-samtaler efter behov i løbet af skoleåret, dog altid mindst 1 årlig samtale.

Skole/hjem-samtalerne tager udgangspunkt i elevplanerne

Skole/hjem-samtalerne afvikles indenfor lærernes arbejdstid, hvilket vil sige før kl. 17.

Der indkaldes til skole/hjem-samtalerne med 3 ugers varsel.

Der kommunikeres primært via ForældreIntra. Ved behov for elektronisk kontakt aftales dette via ForældreIntra med pågældende lærer.

Personalet læser mails og kontaktbog på ForældreIntra dagligt indenfor arbejdstiden, og der kvitteres for en mail indenfor et døgn.

Forældre holder sig orienterede på ForældreIntra dagligt.

Vedtaget i skolebestyrelsen 4. november 2015